Měsíční pálení v krku a kašel. Léky na kašel a v krku prý nic nemám.
Měsíční pálení v krku a kašel. Léky na kašel a v krku prý nic nemám.
bez vyšetření se nadá určit, co způsobuje Vaše obtíže. Může se jednat o zadní rýmu, žaludeční reflux, ale i projevy alergie. Doporučuji konzultaci s Vaším praktickým lékařem .Hezký den.
Navštivte znovu svého praktického lékaře a podrobně to sním proberte.Jistě Vám poradí.Doporučuji poté návštěvu ORL specialisty.
častou příčinou takového kašle jsou některé léky na tlak, takže pokud se léčíte s tlakem, musíte na to svého lékaře upozornit a zkusit léčbu změnit, další častou příčinou je alergie, na jaře pyly, doma pak nejčastěji plíseň v bytě, kočka, pes, papoušek, morče, králík a podobně, poměrně často se nyní vyskytuje i černý kašel, což se dá zjistit jen odběrem krve, ale i když je to nepříjemný kašel trvající i několik měsíců, nemoc ale nakonec odezní sama a léčba antibiotiky na kašel a délku nemoci nemá valný efekt, samozřejmě každý déletrvající kašel je nutné pro jistotu vyšetřit rtg snímkem plic.