M,ám asi půl roku poruchu erekce(vůbec nic,nebo mi stopoří jen minimálně.) Dá se tato porucha ještě léčit,jemi 69 let.
Děkuji zdvořile za odpověď
Děkuji zdvořile za odpověď
Dobry den, ano je treba se dostavit na vysetreni k nejbližšímu sexuologovi, aby posoudil zda nejde o nejake organické onemocneni a na zaklade vysledku pak stanovil dalsi postup vcetne lecby.
Najdete si podle sveho bydliste nejbližšího odborníka, jinak se muzete obratit na mne v Sexuologickem ustavu v Praze objednat se ke komplexnimu vysetreni-, ze ktereho nemusite mit zadne obavy.
S pozdravem
MUDr.Ludek Fiala, MBA Sexuologicky ustav Praha