Loupe se mi kůže
Dobrý den paní doktorko Špaňárová, nedaří se mi u vás objednat pomocí kalendáře, proto prosím o případný termín návštěvy touto cestou. Již delšī dobu se mi loupe kůže na palci a patě, mnohdy je to až velmi bolestivé. Přīpravky dostupné v lékárně nepomáhají. Děkuji Zapletalová
Dobrý den. Bohužel termín na objednání máme na únor. Pokud je Váš problém akutní, můžete využít naše termíny bez objednání. Každé po, stř a čtvr od 7:45-11hod.
S pozdravem sestra Váchová
S pozdravem sestra Váchová
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda ošetřujete i neregistrovaný pacienty,všude mě odmítli,že mají plno a nestíhají. Mám kolem vyrážku,začervenání, někdy je to lepší, jindy horší,mast z lékárny to nevyléčila. Děkuji za odpověď. Šimurdová
- Dobrý den, chtěla bych se k Vám objednat na kontrolu znamének. Nemohu se k Vám však dovolat. Byl by možný nějaký termín? Děkuji
- Dobrý den, již několik let mě trápí akné na zádech a ramenou. Vyzkoušela jsem širokou škálu běžně dostupných přípravků, ale bohužel bez většího efektu. Bylo by možné řešit tento problém s Vámi? Děkuji za odpověď a přeji pěkný den J. Ž.
- Dobrý den paní doktorko, rád bych se k Vám objednal do ordinace, ale kalendář na profilu známýlékař.cz mi nejde spustit a telefon do vaší ordinace bohužel nikdo delší dobu již nezvedá. Chodím k Vám již několik let a s péčí jsem spokojen, jen bych se rád objednal. Předem díky za odpověď Petr…
- Dobrý den, pokud se objednám, půjdu na vyšetření opravdu v objednanou hodinu? Jedná se o to, že mám půlročního synka a žádné hlídání, tak ho asi budu muset vzít s sebou, přestože se jedná o mě. Děkuji za odpověď, Martina O.
- Dobrý den, prosím o radu, kam se obrátit. Potřebuji odstranit přisedlé bradavice na trupu a ruce. Platí se za tento zákrok? Kožní lékařka, kam chodím, toto neprovádí. Děkuji.
- Dobrý den, děláte také odstranění znamének? Kolik znamének je možné odstranit najednou? nějaké mám na ploskách nohou, další pak na zádech. Děkuji za odpověď. Janečková
- Dobrý den , chtěla bych se zeptat kolik by stálo laserové odstranění zarostlého nehtu ,,děkuji za odpověd ,s pozdravem Lučanová
- Dobry den, Mam zarusta nehat na vnitrnim nehtovem valu I.prstu. Chtel bych jsem udelat laserovou terapii. Muzete prosim vas rict,kdyz jsem muzu objednat na operace a kolik to bude stojit? Dekuju, Raul Galinurov.
- Dobrý den, již několik let mě trápí svedivá vyražka v okolí vnitřní strany hýždě a hrázi. Vyzkoušel jsem spousty ruzných mastí ale nic vyrážku nevyléčilo. Vždy tak svědí, že se nemůžu přestat drbat, tím ji rozedřu, poté to samozřejmě bolí a hojí se a poté zase začne svědit a takhle pořád dokola. Vzhled…