Liposukce boků
Dobrý den. Zvažuji liposukci boků. Chci se zeptat, po odstranění tuku můžu očekávat návrat usazování? A cenově je to podle toho kolik tam toho člověk má a nebo je cena pevná? Děkuji Katka
Dobrý den, cena operace je dle lokálního nálezu - každý máme jiné množství tuku, jinou velikost tukových polštářů. Po operaci nemusíte "držet žádnou dietu", ale, samozřejmě, že běžný, aktivní způsob života je vhodný k tomu, aby nedošlo ke zvětšení tukových buněk (a tím objemu operovaných partií). Jemná vrstva tuku v operovaných oblastech i po operaci vždy zůstává.
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den pane doktore, mám dceru,v květnu jí bude 6let a přemýšlím o otoplastice.Bohužel zdědila po svém otci odstávající uši.Já sama jí tak nevnímám,ale je pravda,že mě okolí občas na to upozorní.V září nastoupí do školy a zvažuji,zda by korekce nebyla marná.Netuším zda bude někdy v kolektivu terčem…
- Dobrý deň, rada by som sa Vás opýtala či viete odstrániť tretiu bradavku, koľko zákrok približne stojí a či na to potrebujem doporučenie od môjho praktického lekára. Poistenie mám na Slovensku, nie je problém zaplatiť za to. Vopred ďakujem za odpoveď.
- Dobrý deň, rada by som sa Vás opýtala či odstraňujete tretiu bradavku, koľko zákrok približne stojí a či na to potrebujem doporučenie od môjho obvodného lekára. (poistenie mám na Slovensku). Vopred ďakujem za odpoveď.
- Dobrý deň, rada by som sa opýtala či viete odstrániť tretiu bradavku, koľko zákrok približne stojí a či na to potrebujem aj nejaký dokument od obvodného lekára. Ďakujem.
- Moja výška 162 cm a 53 kg 4 pôrody a veľká Diastaza z ktorej mam brucho ako tehotná. Viete mi pomôct? Dakujem
- Dobrý den pane doktore, uvažuji o zvětšení prsou a chtěla bych si u Vás domluvit konzultaci. Jak dlouho se čeká na takovou operaci? Děkuji Horníčková
- Good morning MD. petr jan vasek. I'M alessandro and next jenuary i will come to prague in order to improve the shape of my ears. I have questions: - the price for both ears otoplastic is 13 000 CZK. does this price include consultation with you, operation, medicaments, anaesthesia, compression clothes,…
- Dobrý den.Je mě 57roků a po tatínkovi jsem zdědila výrazné vrásky.Různé mastičky mě nepomáhají.Máte s tímto problémem zkušenost a je možnost u Vás nějakou metodou vrásky zmenšit,či odstranit? Děkuji za odpověd,jestli je nějaké rozumné řešení. Děkuji Marie
- Ing.Petr Jeništa Rýmařovská 1019 463 11 Liberec XXX Mobil:+420 606 529 864 E-mail: petr.jenista.ing@hotmail.cz
- Dobrý den p. doktore, dívala jsem se, že provádíte labioplastiku. Zajímal by mě Váš názor a hlavně zkušenosti v lokální anestézii? Děkuji