Lékař s angličtinou
hledám pro svého přítele praktického lékaře, který se dorozumí anglicky. Přečetla jsem si pozitivní recenze a rozhodla jsem se oslovit Vás.
Předem děkuji za odpověď.
Veronika Másilková
Předem děkuji za odpověď.
Veronika Másilková
Dobrý den paní Másilková, určitě Váš přítel může být u náš vyšetřen, všichni naši lékaři pracují v angličtině. Doporučuji založit kartu a objednat se k registrační prohlídce on line (na adrese oasys.young.co.cz). S pozdravem - Timothy Young, jednatel
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den, mohu se zeptat, kolik u Vás stojí vyšetření - Lékařská vstupní prohlídka do nového zaměstnání? Děkuji mnohokrát, Kotýnková
- Dobrý den, ptal jsem se na internetu a byl jsem naveden na tento obor. Je mi 16, měřím 171 cm, otec měří 174-175, matka 164-164, chtěl bych se zeptat zda je možné mi udělat rentgen růstových destiček, zda ještě porostu. Děkuji
- Dobrý den , aby nedošlo k nedorozumění nejsem vaše pacientk ale potřebuji akutně vyšetřit a vypsat žádanku na odběry krve z dermatologických důvodu tvoří se mi už rok něco podobné lupénce ale hrozně moc to svědí a až mi to rozežírá kůž nejsem si jistá zda mi dktorka dokáže stímhle problémem pomoci…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li provádíte očkování proti chřipce ? A kolik případně stojí? Děkuji. Machalická
- Dobrý den paní doktorko, chtěl bych se zeptat zda by bylo možné k Vám převést moji kartu, tedy zaevidovat se u vás. Moje pojišťovna je 205. Děkuji za informaci a přeji pěkný den. S pozdravem Ing. Matouš Janků
- I am English and have recently arrived in Strasnice Praha 10, I have medical insurance and need to find a doctor that can prescribe antibiotics for me. I usually have Amoxicillin or Trimethoprim as I get U.T.I. often over last few years. Thank you, and please contact me I do not speak Czech (Nemluvím…
- Dobrý den pane doktore.Nejsem vaše pacientka. Chtěla bych se vás zeptat jestli přijimáte nové pacientky? Sesvím doktorem nejsem absolutně pokojená.Tak bych ráda přešla k vám. Předem děkuji za odpověd. S pozdravem Koptová Veronika
- Dobry den, chtela jsem se vas zeptat, jestli si mohu u vas predoperacni vysetreni za poplatek bez zdravotniho pojisteni?