Kde najdu ceník na vaše služby?
Kde najdu ceník na vaše služby? Nevidím ani telefon, ani adresu, ani mail.
Nepilova 3
19000 Praha, pražský
+420 774 126 537
19000 Praha, pražský
+420 774 126 537
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den pane doktore, mám váčky u dolních osmiček (velké) - kolik by stála operace u Vás? Jsou-li "ležaté" je to životu nebezpečné? Jsem u VZP. Je to zřejmně akutní, kdy bych mohla mít termín operace? Děkuji Ana Poleno
- Dobrý den, přijímáte ještě nové pacienty? Nikde jsem na Vás nenašel kontakt. Děkuji Klíma
- Dobrý den hledám zubního lékaře pro své děti. Děkuji za odpověd
- Dobrý den, hledám zubního lékaře pro mé dvě děti.děkuji za odpověd
- Je potřeba se v případě akutního problému objednat předem (telefonicky) nebo je možné přijít rovnou? A co považujete za akutní problémy?
- Dobrý den chtěla jsem se zeptat ,zdaly příjmáte nové pacienty scháním s dětmi nového zubaře děkuji mic za odpověd
- Dobrý den, níže jsem našla dotaz na orientační ceny zákroků.. Ještě bych se Vás chtěla zeptat, zda se u Vás platí za vstupní vyšetření.. a zda provádíte dentální hygienu a v jakém cenovém rozpětí se pohybuje. Děkuji
- Dobrý den, kde je možné najít ceník vašich služeb? Dškuji za odpověd.
- Dobrý den, prosím o informaci, do jaké míry je mi u Vás platné zdravotní pojištění (111), co se týče ošetření zubního kazu, kamene, případně lokální anestezie? Děkuji.
- dobry den chtel bychse zeptat jake matena odolene vode ordinacni hodiny dekuji vam