Jsem 28tt a snedla jsem pravděpodobně zkažený bramborový salát. Zvracela jsem po něm celou noc a objevil se i prujem. Je možné, ze mám listeriozu? Mohu si vyžádat krevní testy u obvodního lékaře nebo gynekologa? Raději bych obvodního, protože gynekolog mi odmítl udělat i ultrazvuk, který jsem si chtěla zaplatit, protože prý ho nebude dělat bezdůvodně. Já už ale miminko neviděla přes 2 měsíce a po předchozím prodelanem potratu by mi to psychicky hodně pomohlo. Má pravo mě odmítnout i pri těch krevních testech? Předem děkuji za odpověď
Na průjem a zvracení živočišné uhlí, dle návodu. Větší dávky. Hodně pít. Ohledně vyšetření, rozhoduje vždy váš lékař o dalším postupu. Listerióza je statisticky vysoce nepravděpodobná. Konstantin Inkov