Jednorázové vyšetření
Dobrý den,prosím Vás,je možné se nechat u Vás jednorázově vyšetřit?Jsem v péči svého gynekologa a jelikož mám neustále potíže a lékař to necháva tak,chtěla bych to probrat s jiným lékařem a př.změnit gynekologa.Mohu si vyžádat i svou kartu?Děkuji.
Dobrý den. Vyšetření možné je. Otázka zní, jestli bude stačit jedna konzultace. Jednorázová konzultace na Vaší žádost není hrazena z prostředků veřejného zdravotního pojištění a její úhrada bude na Vás dle aktuálního ceníku ambulance. Vyšetření hrazené Vaší zdravotní pojišťovnou je možné se žádankou od Vašeho lékaře nebo po změně registrace k jinému lékaři, na kterou máte nárok 1x za 3 měsíce. S pozdravem a přáním všeho nej, M.Gartner