Jedná sa o radu príznakov ochorení, ako neuro príznaky(mozgová hmla 24/7, tlak na hrudi, zasklby,
Jedná sa o radu príznakov ochorení, ako
neuro príznaky(mozgová hmla 24/7, tlak na hrudi, zasklby, zakusovanie sánkou, niekedy tras, chróm únava)
gastro(zlé trávenie, kasovite žlto oranžové stolice, plynatosť, celodenné skrkanie a prelievanie v bruchu)
Kožné (psoriaza, chronická balanopostitida, akné na tvári)
Sexuálne(žiadne libido, erekt dysfunkcie)
Príznaky trvajú už roky, dôvera v zdravotníctve je u mňa na bode mrazu, nič nevedia, nič nezistili. Aj tá blbá balanopostitida je pre nich neliecitelna. Jedine nejaké súkromné centrum.
Vyšetrenia ktoré mi robili: gastro hadica do žalúdka, CT brucha, sono, mri chrbtice,
Jedine čo sa zistilo int laktozy, helicobacter ktory sa preliecil.
No je jasné že hore uvedené príznaky to nespôsobuje.
Kožné (psoriaza, chronická balanopostitida, akné na tvári)
Sexuálne(žiadne libido, erekt dysfunkcie)
Jedine čo sa zistilo int laktozy, helicobacter ktory sa preliecil.
No je jasné že hore uvedené príznaky to nespôsobuje.
Intolerance laktózy může být zodpovědná za uvedené gastroenterologické potíže. Co se týká kožních potíží, mohou být také spojené se stravou. Neurologické i pohlavní příznaky (chronická únava) vypovídají o nedostatku energie. Vyčerpávat tělo mohou záněty - i z té intolerance laktózy - i chronického zánětu pohlavního ústrojí.
Pokud nepomohla antibiotika, zkuste vyhledat lékaře celostní medicíny (ev. tradiční čínské medicíny) a poradit se s ním.
S pozdravem MUDr. Hlaváčová
S pozdravem MUDr. Hlaváčová