Je možné platit za zákroky u stomatologa na splátky?
Dobrý den.Dlouho jsem nebyla u zubaře a proto také mám chrup v desolátním stavu. Dívala jsem se na ceník a mám velké obavy že tolik peněz nebudu moci dát dohromady.Jsem totiž vedena na UP a můj příjem je velmi malý.Chtěla jsem se zeptat,zda je možné platit po splátkách.Asi tak 1500 Kč mněsíčně. Děkuji předem za Vaši odpověd.S pozdravem Mariana
Dobrý den, je to o domluvě, proto, pokud máte zájem problém řešit, objednejte se na prohlídku a uvidíme co se bude dát dělat.
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den, jak se dají vymenit všechny zuby za umelou nahradu a na kolik to muže tak vyjít ( je mi 24 a zdravotní pojistovna je OZP za více info děkuji
- Dobrý den, rozlomila se mi levá horní stolička, kterou mám teď rozvrtanou. Dal by se ten zub ještě zachránit nebo se bude muset vytrhnout? Předem děkuji za odpověď.
- Dobrý den, vadí umrtvovací vložka v zubu v těhotenství? Mohlo by se něco stát kdyby například vložka ze zubu vypadla a já jí spolkla? Děkuji.
- dobry den chci se zeptat mam totalni paradentozu,a panicky strach ze zubaru,osetrujete i pod narkozou diky
- Dobrý den pane doktore,omlouvám se že vás otravuji ale chtěla jsem se zeptat jestli opravujete zuby i pod narkózou?Můj přítel má hrůzu ze zubaře.A druhá otázka je jestli přijímáte i děti mám desetiletou dceru.Děkuji předem za odpovět a přeji hezký den.
- Dobry den, chtela jsem se zeptat pokud jste delate odstranění zuby moudrosti? (Ležící horizontálně) a pracujete s pojistovnou Axa assistanse? Dekují, Anastasiya
- Dobry den, ma zubarka odchazi do duchodu, chtela bych se zeptat jesti pribirate pacienty v Mlade Boleslavi. Dekuji za Vas cas
- Dobry den jeste bych se chtela ,zeptat,cely vrch mych zubu byl vytrhnut z duvodu paradentozy a uz se hybali ,takze vsechny ven a dostala jsem nahradu -protezu,a rekli mi ze mi muzou maximalne nabidnout druhou nastandart nahradu lepsi nebo implantaty -ale na ty ja bohuzel nemam penize.je mozne jeste nejake…
- Dobrý den ,chtěla bych se zeptat ,zda lze v ůstech zbrousit metalokeramický můstek ,zuby jsou v můstku moc veliké ,oproti můstku co mám na druhé polovině horní čelisti ,děkuji za odpověd
- Dobrý den, jsem v prvním trimestru. Bohužel mám špatné zuby a dokonce se mi dva přední zuby hýbou. Mám obavu jak to bude při porodu aby se zuby neuvolnili. Chtěla jsem se zeptat jestli mohu dostat injekci na bolest i když jsem těhotná? Bohužel mi vypadla plomba a zub mě bolí. Měla jsem přeraženou čelist…