Je ale alergie na léky nebezpečná?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, Mám asi pátý den chřipku a beru léky na štítnou žlázu Letrox 50 a paní v lékarně mi doporučila Paralen Grip, ale nemělo by se to brát s léky na předpis , ale prý to krátkodobě nevadí..Po asi třech pilulkách se mi na lýtkách objevily čáry jako kdybych se řízla nožem a hrozně to pálilo..Myslíte že může jít o nějakou alergickou reakci? Moc děkuji za odpověd.
Dobrý den.
Abych vám mohla poradit, musela bych projevy na dolních končetinách vidět. Alergickou reakci nelze vyloučit, ale může se jednat i o jinou diagnózu.
Děkuji.
Dr. Řezáčová