Jde o spolužáka z jednoho kurzu. Chodil tam s námi jeden kluk, který se připravoval na medicínu. Byl hodně výstřední, často se předváděl a mluvil nahlas. Jednou jsem ho dostala do trojici, kde jsme pracovali ještě s jedním klukem. V aj jsem o přestávce říkala, že bych nemohla být doktor, jelikož se bojím krve. Jak to slyšel, tak mi začal skákat do řeči a říkat:" No to víš že jo, no to říká každý no." A pak jsem chtěla otočit papír na další cvičení a on mi ji schválně držel a říkal:" Ne, ne. " Holky se dále např. bavily o menstruaci a on jak to slyšel, tak o přestávce pronesl:" Menstruujici žena ". Nebo v rámci nějakého tématu pronesl, že je čestný muž. Spolužákům se zdál divný, já jsem se mu ale neposmívala. Měla jsem z něho ale rozpačité pocity. Dokonce přede všemi prohlásil, že jde zítra do školy, abych tam nebyla sama (tak jsem se na něho usmála, ok). Poslední den školy kvůli mě přišel sám, aby mě pozval. Říkal, že jezdí na kole, tak jsem říkala, že taky. Celkově mě ten nápad zaskočil, tak jsem řekla, že 80-tky nejezdím (říkala jsem si, bůhví kolik se mnou bude chtít jet). Na to odpověděl, že to nevadí a můžu jet mít. Řekla jsem: Ne, to ne. On se urazil a od té doby jsem ho neviděla.
Po pár letech jsme měli sraz z toho našeho kurzu. Napsala jsem mu ohledně srazu a to normálně reagoval. Psal i mile, že super (jako že tam budu). Bohužel ale ostatní nemohli dorazit, tak jsem šla jen já, naše spolužačka a on. Šli jsem do pizzerie. Spolužák byl ke mně ale takový odtažitý, mluvil se mnou odsekávačně. Bavili jsme se o studiu, rodině a tak. Najednou nám začal říkat: "Nebo když kluk se chtěl s holkou vyspat a měl **** pér*. (nějaký erotický vtip, nevím). Než jsme si objednali pizzu, tak si ještě začal brumlat: prca*, zprca*, já to tady zprc**. Nechápala jsem, že před 2 holkami takhle mluví. Neměla jsem z toho dobrý pocit. Pak jsem mu ještě sama napsala zprávu, že mu přeji úspěšně složení zkoušek a jestli by se nechtěl vidět (chtěla jsem se ho taky zeptat, proč se takto chová). Zprávu si zobrazil a nic neodpověděl.
Co byste si o jeho chování mysleli? Má cenu se trápit?
Co byste si o jeho chování mysleli? Má cenu se trápit?
Dobrý den, zdá se, že Vás spolužák zaujal a myslíte na něj už delší dobu. Řekla bych, že teď má cenu počkat, jestli se přeci jen nerozhoupe k odpovědi. Jestli ano, můžete to s ním všechno probrat. Jestli ne, můžete začít myslet na někoho jiného :).