Jakse mám objednat?!
Dobrý den. Už nejméně 2 měsíce čekám na váš online kalendář a pořád nic. Od té doby to zkouším znova a znova a vůbec nikdo nereaguje. Můžete mi říct prosím, jak se k vám můžu NUTNĚ co nejdříve objednat? Mám červené "fleky" po těle a teď už i na hlavě. Děkuji Vaše pacientka Jana B.
Na úvodní stránce moosova-kozni.cz jsou kompletní informace.
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den paní doktorko , můj syn kterému bude 17 let má problémy z vypadáváním vlasů na temeni hlavy, vzhledem k jeho věku je to pro něj velmi nepříjemné. Bylo by možné mu pomoci? Je možnost objednání u Vás v ordinaci? Děkuji
- Dobry den, syn ma nekolik bradavic na rukou. Ma je uz strasne dlouho (nekolik let) a nic nepomaha. Prasky na imunitu, vypalovani... Naopak se to zhorsuje. Tak hledam vhodnou pomoc.
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se zabýváte alopécií. Byla jsem už sice u jiného lékaře, který mi sice řekl, že mi vlasy dorostou a když jsem upozornila, že mi nejspíš vypadávají vlasy a dělá se mi kolečko na jiním místě, bylo mi řečeno, že vlasy tam ještě mám, navíc jich mám dost a že mi dorostou.…
- Dobrý den, mám 15ti letého syna, který prodělal akutní formu akné - 1/2 roční léčba curacné. Na zádech mu zůstaly poměrně velké jizvy. Máte prosím nějaké zkušenosti s odstraněním nebo alespoň zmírněním tohoto problému. Moc děkuji za jakoukoliv radu.
- Dobrý den paní doktorko. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte možnost přijmout pacienta, který nebyl ještě registrována ve vaší klinice? Záleží mi na návštěvu, protože mám problém s nadměrným vypadáváním vlasů, a nic mi nepomaha. Děkuji předem Karolina N.
- Dobry den, je pravda ze ste iba detska kozna ambulancia? Na těchto strankach sa to tak netvari. Dakujem Almasi
- Dobrý den paní doktorko Špaňárová, nedaří se mi u vás objednat pomocí kalendáře, proto prosím o případný termín návštěvy touto cestou. Již delšī dobu se mi loupe kůže na palci a patě, mnohdy je to až velmi bolestivé. Přīpravky dostupné v lékárně nepomáhají. Děkuji Zapletalová
- Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda ošetřujete i neregistrovaný pacienty,všude mě odmítli,že mají plno a nestíhají. Mám kolem vyrážku,začervenání, někdy je to lepší, jindy horší,mast z lékárny to nevyléčila. Děkuji za odpověď. Šimurdová
- Dobrý den, chtěla bych se k Vám objednat na kontrolu znamének. Nemohu se k Vám však dovolat. Byl by možný nějaký termín? Děkuji