Jak jste se dostala na pediatra
Dobrý den je mi 12 let a chodím do 7. třídy a začínám přemýšlet o tom co budu dělat v budocnu napadl mě pediatr a zajímalo by mě jestli by jste mi prosím neřekla jak jste se dostala na pediatra jestli přes Gymnázium nebo střední školu
studovala jsem gymnázium a poté lékařskou fakultu - všeobecný směr. Po vysoké škole nastoupila na dětské lůžkové oddělení a složila 2 atestace. Nyní stačí 1 atestace k odbornosti v pediatrii.
Hodně štěstí a ať se správně rozhodneš. Pediatrie je velmi krásný , ale náročný a zodpovědný obor. Dětských doktorů je nyní málo, bude moc prima, když se rozhodneš pro tuto práci.