hygiena s vypadlou výplní
Přeji Vám dobrý den, obracím se na Vás s ohledem na reference a zároveň s poměrně nestandardním dotazem. Ráda bych si nechala udělat zubní hygienu, především jsem kuřák, káva mi také chutná a jsem si jistá, že jsem ji nikdy nepodstoupila. Nicméně mě v aktuální fázi trápí fakt, že se mi zubní kámen drolí a cítím ho na zubech. Což se mi nikdy nestalo a kromě zbarvení chrupu, jsem nikdy takový problém neměla. Každopádně jsem se chtěla zeptat, jestli je možné podstoupit zubní hygienu (zubní kámen, skvrny), přestože mám jednu zubní náhradu a u jednoho vypadlou výplň. Aktuálně čekám na volný termín u zubaře. Velmi děkuji za ochotnou odpověď. Veronika
Dobrý den Veroniko, moc se omlouvám za pozdní odpověď. Pokud Váš dotaz je ještě aktuální, tak samozřejmě dent.hygienu se zubní náhradou lze podstoupit, vypadlou výplň je lepší mít od lékaře opravenou, ale také záleží, jakého je rozsahu a je lepší, pokud je v tomto případě lékař seznámen s návštěvou u nás. Děkuji Vám za důvěru a budu se těšit na Vaši návštěvu. Mějte se moc hezky Hammerová Eva
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den, můj bratr měl zubní můstek, který mu vypadl a potřeboval by nový, ale není v ČR, lze mu udělat nový můstek, aniž by osobně musel navštívit zubaře, pokud má zubař jeho otisk a už mu ho dělal? Děkuji za odpověď
- Dobrý den, vlivem Crohnovy choroby mám hodně zničené zuby a několik by jich asi potřebovalo ven + vymyslet za ně nějakou náhradu. Dlouhodobě jsem ve stavu remise, netrpím zvýšenou krvácivostí a kromě přidruženého ekzematického onemocnění nemám žádný jiný zdravotní problém. Jaká je šance, že by šly u…
- Prosím o radu, jaká zubní sprcha je nejlepší na citlivé dásně. U které se dá regulovat tlak ? Děkuji za odpověď. J.
- Dobry den, chtela bych se zeptat, zda osetrujete i pacienty se stalymi rovnatky? Predem dekuji za odpoved, Kristyna.
- Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kolik bych zaplatila za odstranění zubního kamene na předních zubech (jedničky) z vnější strany. Děkuji za odpověď
- Dobrý den, uvažuji o sonickém elek.kartáčku /trpím na kazy na krčkách/ a v předešlém dotazu doporučujete si raději trošku připlatit. Prosím jakou značku byste doporučila, jeli to možné zde uvést, abych nelitovala časem výběru jelikož jsem v tomto výběru laik? Děkuji Tereza
- Dobrý den.Chci se zeptat jestli je možné u Vás vyřešit můj problém s nadváhou.Děkuji Vám za odpověd.
- Dobrý den, jak často doporučujete návštěvu dentální hygieny? Někde doporučují co 3 měsíce, jiná pracoviště 1x za rok. To je docela velký rozptyl. Jaký je Váš názor? Děkuji.
- Používám zubní pastu s mikrostříbrem. Byl jsem poučen, že mikrostříbro je na rozdíl od koloidního stříbra schopno setrvat na povrchu sliznic a tudíž je z hlediska eliminace bakterií daleko efektivnější. Totéž v případě žvýkaček s obsahem mikrostříbra, které používám vždy po jídle. Děkuji. Miroslav…
- Obracím se na Vás se žádostí o doporučení jak zvýšit váhu