Hezký den, za tři týdny mě čeká artroskopie kolene (natržený meniskus). Mám problém s termínem menstruace, měla bych jí mít den/dva dny po zákroku, ale jelikož jí mám nepravidelnou, tak se na to nechci spoléhat. Je nějaká možnost, jak menstruaci oddálit (norethisteron), antikoncepci neberu či jít případně na sál s tamponem? Termín operace měnit nemohu, kvůli dalšímu čekání na termín. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, menstruace je normální (fyziologický) proces u plodných žen, neviděl bych tedy důvod jakýmkoliv způsobem zasahovat do Vašeho menstruačního cyklu kvůli artroskopické operaci kolenního kloubu.