fyzioterapeut do domu ?
Hezký dobrý den přeji.
Paní magistro, mám 84 letého tatínka, špatně se mu chodí a pí. MUDr. neuroložka mu - kromě jiného - doporučila návštěvy fyzioterapeuta. Chtěla bych se jen - prosím, zeptat, zda také nedocházíte do domácností ?
Moc děkuji za odpověď a nezlobte se, že jsem obtěžovala.
Tereza
Moc děkuji za odpověď a nezlobte se, že jsem obtěžovala.
Tereza
Dobrý den Terko, prvně se moc omlouvám za pozdní odpověď, ale byla jsem na dovolené mimo signál a mimo internetové připojení. K Vašemu dotazu: vzhledem k tomu, že mám doma dvě malá stvoření a pracuji pouze omezeně a honím každičkou pikosekundu abych ji věnovala právě jim, rehabilitaci u klientů doma nedělám :( Pouze, že by tatínek bydlel opravdu někde poblíž mého domova (Nusle). Napište mi, kde bydlí tatínek a zkusím Vám poradit alternativu která by Vám mohla pomoci :) Věřím, že to společně zvládnem :)