Foto nahých dětí
Dobrý den pane Zajíc,
našla jsem fotky, které si nafotil můj býv. muž s našimi dětmi a jeho přítelkyní. Mohl by jste posoudit, zda mám něco začít podnikat. Foto mě úplně vyděsilo(děti tam jsou nahé atd.) Předem děkuji za odpověď
Dobrý den, kde jste ty fotky našla a jak velké máte děti? Fotit vlastní děti nahé nijak trestné není, problém by asi byl nějaké další zveřejňování. Než bych rozjížděl opravdu těžkotonážní policejní mašinerii, asi bych se nejprve zeptal tatínka dětí, o co jde. Úplně nerozumím tomu, co přesně Vás šokovalo... Martin Z.