ejakulace při sexu
Dobry den , chci se zeptat na problem s rychlou ejakulací při sexu nikdy jsem to neřešil protože jsem měl 6let vstah a přitelkyni stačila chvilka na to aby jsi udělala dobře ale ted mam nový vstah a nejde vydržet dostatečně dlouho abych přitelkyni udělal dobře je to u mě přiliš rychle chci se zeptat čím by mohl byt problem napadlo mě jestli to nemuže byt přičina když v mládem věku mi jedna holka natrhla uzdičku a vyselo mi to na vlásku ale u doktora jsem stym nebyl a zahojilo se to tak jestli neni zkrat v tom děkuji za odpověd
Dobrý den problém s předčasnou ejakulací je problém spíše sexuologický, obraťte se raději na sexuologa a ten pomůže. Problém s natrženou uzdičkou s tím nejspíše nesouvisí. Jsem s pozdravem J.Černý