Dotaz ohledně péče
Jen prosím tedy jeďte doplním otázku - kde přesně Vás najdu, o jaký druh terapie se přesně jedná, jak dlouhé je jedno sezení a jaká je cena a kolik minimálně terapií v jakém časovém rozmezí je potřeba uskutečnit? Děkuji za odpověď. M.B.
Dobry den. Najdete si a podivejte se na internetove stránky.Všechny informace jsou tam- včetne přesne mapy a kontaktu
Dobrý den, počet konzultací je individuální a závisí na každém člověku, velmi často se s klienty pohybujeme v rozmezí kolem pěti až deseti sezení, není ale výjimkou počet setkání méně i více. Konzultace trvá kolem 60 minut a cena je 500 Kč, popř. 400 Kč, pokud jde o člověka bez vlastních příjmů (např. student, maminka na rodičovské, senior či člověk momentálně hledající pracovní příležitosti (tedy bez práce). Více informací o mě naleznete na mých webových stránkách.
Přeji pohodové dny,
Stanislava Ševčíková
Přeji pohodové dny,
Stanislava Ševčíková
Zdravím Vás, sídlíme v Plzni na Pražská 15, délka sezení 50-6% minut, cena za setkání 500,- Kč, na rozmezí bychom se určitě domluvili, stejně jako na délce spolupráce.
S pozdravem a přáním hezkých dní Martin Štolfa
S pozdravem a přáním hezkých dní Martin Štolfa
Dobrý den. Z vašeho dotazu jsem přesně nevyrozuměl, co konkrétního vás trápí a s čím se na mě obracíte o pomoc, proto vám nemohu ani předběžně odpovědět, kolik konzultaci je potřeba. Obsah i rozsah terapie je individuální. V případě, že si i nadále zachováte ke mně důvěru, prosím, kontaktujte mě telefonicky a můžeme si domluvit konzultaci, rád vám při tom sdělím i aktuální ceny sezení. Kontakt na mě najdete zde v profilu, případně na mých internetových stránkách. Přeji vám hezký čas.
najdete mě v Praze (Žižkov), nebo v Plzni (Denisovo nábř.), jedno sezení trvá 50 minut, cena v Praze je 800 Kč, v Plzni 600 Kč. Jedná se o individuální terapii, tzv. systemický přístup, který je založen na respektu k subjektivním potřebám a prožívání klienta. Předem Vám nedokážu říci, kolik sezení je potřeba, po prvním sezení bývám moudřejší, ale spolupráce obvykle nepřekročí 6 sezení. Pokud nejste v akutním stavu, obvyklá doba mezi jednotlivými konzultacemi bývá 1 až 2 týdny. Konzultace poskytuji i přes Skype (cena je 600 Kč).
Přeji Vám hezký den,
Pavla Doláková
Přeji Vám hezký den,
Pavla Doláková
Dobry den,informace jsou na strankach.Pokud mate konktetni dotazy prosim email.Hezke dny.AP