Dobrýden, v sobotu jsem pracovala v nevytopeném objektu a zakončila to hodinovou večerní procházkou. Po příchodu jsem si lehla a usnula. Podle člověka ,který mě oživoval, jsem se začala strašně klepat, měla jsem ledové končetiny a promodralé rty. Poté co jsem se vzbudila, jsem byla malátná a bolela mě záda. Záda mě bolí stále, ale teplo mi velmi pomáhá. Myslíte že šlo podchlazení a jak byste dále postupoval/a?
Dobrý den. Oživováním myslíte kardio-pulmonální resuscitaci? Tedy masáž srdce nebo i dýchání do plic? Ledové končetiny značí špatný oběh a modré rty málo kyslíku v krvi. Určitě co nejdříve zajděte váš zdravotní stav vyšetřit - nejlíp do nemocnice!
S pozdravem
S pozdravem