Dobry večer,mam problem s panickou poruchou...!Ale nechci brat leky ale ted mi to pripada ze to je silnejsi ..mam hodne myslenek nedokazu se soustredit ...!Mluvim s nekym a najednou to na me jde s tezka se mi dycha mam strach nekdy i pocit na omdleni...:( ale nejvic to jde na večer a v noci někdy nedokažu spat blbě se mi dycha a srdce buši a když usnu vzbudim se a musim se s hluboka nadechnout dokažete mi pomoct bez leku?A dokazu se nekdy s toho dostat je mi 20let a mam 1,5stare dite ... A bojim se :(
chci moc ocenit, že máte odvahu se svěřit a také si hledat pomoc. Chci Vás podpořit v rozhodnutí, že vyhledání psychoterapeuta by Vám mohlo přinést úlevu.
Držím moc palce a ať se brzy cítíte dobře.
Stanislava Ševčíková
Držím moc palce a ať se brzy cítíte dobře.
Stanislava Ševčíková
připojuji se k odpovědím kolegyň. Se vším souhlasím. Pokud se obáváte farmakologie, můžete zkusit přírorodní Bachovy kapky proti úzkosti. Jsou volně dostupné, nenávykové a pacienti je obvykle velmi dobře snášejí. V podobných situacích, jakou popisujete, u pacientů nejlépe funguje, pokud využívají jak medikaci tak psychoterapii.
Přeji hodně sil
Srdečně
Klára Gajdušková
Přeji hodně sil
Srdečně
Klára Gajdušková
souhlasím s názory kolegyň. Věřím, že psychoterapie by Vám pomohla rozkrýt podstatu vašich obtíží. Určitě může být přínosná i jakákoli činnost, která Vás baví a naplňuje. Zkuste si každý den udělat malou radost, jen tak pro sebe.
Přeji hodně štěstí!
Markéta Řeřichová
Přeji hodně štěstí!
Markéta Řeřichová
Zveme vás na návštěvu: Individuální psychoterapie - 800 Kč
Návštěvu si můžete objednat přes portál Známylékař.cz. Použijte tlačítko Objednat se.