Dobrý večer.Chtěla jsem se zeptat.Mam dceru 10 let.Stěžuje si už několik měsíců na palce u noh.Přijde mi že ji zarůstaji nehty,ale možná se pletu.Berete i děti na prohlídku?Je strašně citlivá,tak potřebuje citliví přístup.Máte dlouhou obědnávací dobu?Děkuji předem za odpověď Helena
Většinou bereme bez objednání, děti samozřejmě taky.
Dobrý den
Spíše by jste měla zajít na dětskou chirurgii. Určitě tam mají citlivý přístup. Navíc moje specializace je koloproktologie - nemoci tlustého střeva a konečníku. Pokud by jste s tím měla nějaký problém, rád Vám pomůžu
S pozdravem
Julius Orhalmi