Dobrý večer, Bude mi 17 let a poslední 2 roky mě dost trápí jedna věc. Minimálně 1x denně pláču, c
Dobrý večer,
Bude mi 17 let a poslední 2 roky mě dost trápí jedna věc. Minimálně 1x denně pláču, cítím se sama a mám pocit, že ten pláč kolikrát nejde zastavit a cítím se strašně divně. Mám spoustu lidí kolem sebe, takže když najednou se cítím strašně, snažím se dělat jakoby nic, ale někdy je to obtížné. Nevim co s tím mám dělat, děkuji.
Dobrý den, Pocit samoty je zajímavý, protože nezáleží na tom, kolik lidí kolem sebe máte. Pocit samoty můžete cítit i ve chvíli, když jste mezi lidmi. Pokud chcete se samotou pracovat a pochopit ji více, podívejte se na youtube na mé videa, které jsem natočila. Video, které potřebujete se jmenuje: Samota jako volba.
Krásný den.
Krásný den.