Dobrý den zkolabovala jsem v práci a doktorka mi dala antidepresiva ze to je psychického původu doporučila mi odborníka psychologa ne psychiatra
Dobrý den, píšete, že jste zkolabovala v práci a lékařka Vám napsala antidepresiva. Myslím, že její rada, abyste navštívila psychologa, je velmi dobrá. Pokud šlo o psychické příčiny, znamená to, že něco potřebujete změnit a/nebo vyřešit. To je to, s čím Vám může psychoterapeut pomoci.
Zrovna na znamylekar.cz můžete najít velké množství kontaktů.
Jestli Vám antidepresiva pomohla a chcete v jejich užívání pokračovat, doporučila bych i návštěvu psychiatra. Je to přeci jen specialista na tuto oblast. Jen počítejte, že můžete nějakou dobu čekat na volný termín.
Přeji, ať si dobře vyberete a je Vám už dobře.
Hanka Kyrianová
Zrovna na znamylekar.cz můžete najít velké množství kontaktů.
Přeji, ať si dobře vyberete a je Vám už dobře.
Hanka Kyrianová