Dobrý den, zítra mám třetí sezení s fyzioterapeutem. Dělá mi i lymfodrenáž. Po první návštěvě mi z
zítra mám třetí sezení s fyzioterapeutem. Dělá mi i lymfodrenáž.
Po první návštěvě mi začaly velké problémy- nejprve hrozné akné (rudé zanícené hnisavé bolaky), pak se objevil zánět ocniho víčka, dnes zánět ušního boltce, vše během tří týdnů. U lékaře jsem neřešila, vždy to pár dní hnisá, bolí a pak odezní. Fyzioterapeut mě varoval, že čištění těla může vyvolat nějaké zánětlivé reakce - bojím se ale, jestli tohle není už moc, a příp. jestli má cenu jít k obvodnímu lékaři, nebo jestli můžu hojení podpořit nějak doma.
zítra mám třetí sezení s fyzioterapeutem. Dělá mi i lymfodrenáž.
Dobrý den, je těžké hodnotit Váš stav, když jste neuvedl/a primární příčinu proč chodíte na fyzioterapii - předpokládám však z důvodů otoků. Opravdu při lymfodrenáži dochází k čištění těla, ale takto velká reakce není úplně typická. Samotná rehabilitace je kontraindikována při akutním zánětlivém stavu, tudíž, pokud jste při fyzioterapii nebyl/a úplně zdravý/á, mohlo se Vám rozjet onemocnění, která jste měl/a v těle. Pokud se bude taková reakce opakovat, tak bych doporučil navštívit lékaře.
Přeji hezký den
Jiří Švarc