Dobrý den, zajímalo by mě, jaké jsou příčiny vzniku asymetrického kmitání hlasivek. Může být způsob
zajímalo by mě, jaké jsou příčiny vzniku asymetrického kmitání hlasivek. Může být způsobeno častými infekcemi dýchacích cest? Je možné tento stav zvrátit?
Předem děkuji za odpovědi.
Předem děkuji za odpovědi.
po vyloučení strukturálních změn vč ev nádoru, posouzení funkce nejlépe v rámci foniatrického vyš.
S pozdravem A.H.
S pozdravem A.H.
Většinou se jedná o funkční poruchu, vliv infektů není pravděpodobný. Běžné ORL vyšetření optikou je nutné a poté, bude-li v normě, event. léčba na foniatrii
Dobrý den, k odpovědi kolegů nemám co dodat.
S pozdravem Dr. Jenšovská
S pozdravem Dr. Jenšovská