Dobrý den, Vážený/á pán/pani doktor/ka, píšem Vám lebo by som sa rád informoval na prípadnú cenu z
Dobrý den, Vážený/á pán/pani doktor/ka,
píšem Vám lebo by som sa rád informoval na prípadnú cenu zákroku. Som študent zo Slovenska, mám európsky preukaz poistenca, a mám vybavený papier od VZP (ktorý je ale len na akútne ošetrenie).
Chcem sa Vás preto opýtať, koľko by som u Vás platil v prípade, že by som potreboval opraviť zub s lokálnou anestéziou dolnej časti úst, vyŕtaním kazu a výplňou (6ky dole)? Aká by bola približná cena prosím Vás?
Za skorú odpoveď Vám vopred ďakujem,
Za skorú odpoveď Vám vopred ďakujem,
Dobrý deň, za výplne sa u nás platí (nie sú hradené zdrav. poisťovňou).
Zastavte sa u nás na konzultáciu a poskytneme Vám bližšie informácie.
S pozdravom,
dr. Nikola Mazureková, Aldenta-Stomatologická klinika, Brno
Zastavte sa u nás na konzultáciu a poskytneme Vám bližšie informácie.
S pozdravom,
dr. Nikola Mazureková, Aldenta-Stomatologická klinika, Brno