Dobrý den , v ústech na boku se mi ponekolikate vytvořil tmave červený nebolestivy pupinek , je to
Dobrý den , v ústech na boku se mi
ponekolikate vytvořil tmave červený nebolestivy pupinek , je to vždy na stejném místě co by to mohlo byt
Dobrý den, opakující se tmavě červený pupínek v ústech může mít několik příčin. Může se jednat o drobnou cévní lézi, drobný zánět sliznice nebo třeba reakci na dráždění, například od zubu či jídla. I když to nezpůsobuje bolest, doporučuji vám navštívit zubního lékaře na vyšetření, aby bylo možné přesně určit, o co se jedná a jak to nejlépe řešit. Rád se na to podívám a poradím vám, co dělat, abychom zajistili vaše zdraví a pohodlí. Pokud máte zájem, můžete se objednat na konzultaci. Vždy jsem zde, abych vám pomohl a odpověděl na vaše otázky.