Dobrý den, v posledních cca dvou týdnech cítím chvílemi svědivost na penisu. Při stáhnutí předko
v posledních cca dvou týdnech cítím chvílemi svědivost na penisu. Při stáhnutí předkožky je cítit poměrně silný zápach, asi jako při hodně špatné/žádné hygieně, bývá tam taky znatelně víc smegmatu (ráno opláchnu a večer to tam vypadá, jako když jsem se nemyl dva týdny). Na vnitřní straně předkožky po stažení vidím také zarudnuté oblasti. Zarudnutí vidím také na žaludu. Hygienu této partie provádím pravidelně a nikdy jsem takový problém neměl, ze špatné hygieny by to snad nemuselo být.
Předem děkuji za pomoc.
Předem děkuji za pomoc.
Myjte i vícekrát denně,vetřete Canesten krem