Dobrý den, v pondělí jsem byla na očkování proti klíšťovce vakcinou FSME. Do čtvrtka bylo vše v p
v pondělí jsem byla na očkování proti klíšťovce vakcinou FSME. Do čtvrtka bylo vše v pořádku, ale od čtvrtečního dne mě začala nepříjemně brnět levá noha a zhoršuje se to. Nemělo by se to spíše zlepšovat? Mám mít důvod k obavám? Děkuji za Vaši odpověď.
Dobrý den, je to docela dlouhá doba po očkování - 4 dny. Tohle očkování je obecně dobře snášeno a ruka může bolet, může být i trochu únava. Proto po očkování je vhodnější klidovější režim. Očkuje se ovšem do ramene a ne do nohy - tedy možná Vaše potíže nemají souvislost. Možná bolesti v bedrech, které vystřelují do L nohy...?
S pozdravem
S pozdravem