Dobrý den, už více než rok trpím na nějaký ekzém na od nártu až po polovinu lýtek. Jedná se o mal
už více než rok trpím na nějaký ekzém na od nártu až po polovinu lýtek. Jedná se o malé někde výraznější jinde ne, červené tečky různě rozmístěné. Nesvědí to, jen už vážně nevím co s tím. Žádné mastičky co jsem doposud měla se mi neosvědčily. Je možné Vás s tímto problémem navštívit.
Děkuji, Katarína
Děkuji, Katarína
Dobrý den, vždy je nelepší osobní konzultace .
S pozdravem, asistentka paní doktorky Špaňárové
S pozdravem, asistentka paní doktorky Špaňárové
ke stanovení diagnózy a léčby Vašich obtíží je nutná osobní konzultace, ráda Vás přivítám na naší klinice.
Hezký den, Dr. Jana Votrubová
Hezký den, Dr. Jana Votrubová