Dobrý den, už víc jak dva roky mam kožní problém na dlaních. Jsou to male podkožní puchýřky se zánětlivou tekutinou. Byla jsem u tří doktoru, každý mi doporučil jinou léčbu a žádná nezabrala. Bylo mi řečeno ze je to atopicky ekzém a víc se o to nikdo nezajímal. Dnes mi palec pravé ruky napuchl, začal brnět a trochu znecitlivěl. Prosím o jakoukoliv radu. Děkuji.
Dobrý den, neváhejte se objednat na konzultaci. Je potřeba vidět, v jakém stavu je pokožka, abychom nasadili správnou léčbu. Jsme na Karlově náměstí 10, Praha 2.