Dobrý den, už to bude tretí měsíc co mně trápí nepravidelná bolest na hrudi, v různých místech. Nejčastěji a nejintensivněji lehce v pravo od středu. K tomu se vyskytuje pocit divného bití srdce (hlavně v noci před spaním), jakby co pár úderu se zatřepalo nebo vynechalo úder. K tomu všemu se přidala bolest levé ruky mezi ramenem a bicepsem. Praktický lékař mně poslal na kardio vyšetření, kde vše bylo v pořádku a nyni chodím na rehabilitace, kvůli zatnutému svalu na zádech. Rehabilitace mi absolutně nic nepomáhají a pochybuji že je to příčina mých bolesti na hrudi a divného bití. Lékař ( i doktor na kardiu) si myslí že je to tetanie, ale i když vezmu dva/tři magnosolvy denně,problemy neustoupí. Máte na něco podezření, nebo doporučili byste nějaké vyšetření np. rentgen nebo CT?
Dobrý den. Důležité bylo určitě vyloučit příčinu od srdce, protože ta může ohrožovat na životě. Ohledně RHB - zaleží co a jak máte předepsáno a co od rehabilitace čekáte. Určitě i při cvičení volte z Vaší strany proaktivní přístup. Z léků by pomohl nejen Magnosolv, ale také Vápník a komplex látek v preparátu Milgamma N tob - také volně prodejné. Samozřejmě potíže může ovlivňovat i Vaše práce. Ale z uvedených informací nelze příčinu jasněji stanovit (a také proto i další postup)
S pozdravem
S pozdravem