Dobrý den, už dlouho, bude to asi několik let pociťuji stav, kdy se mi občas po smrkání začne šílen
už dlouho, bude to asi několik let pociťuji stav, kdy se mi občas po smrkání začne šíleně motat hlava a já si tak musím sednou a rozdýchat to. Chtěla bych se jen zeptat, jestli je to normální, protože nikdo z mého okolí tento problém nemá.
Předem děkuji za odpověď.
Předem děkuji za odpověď.
Ano, je to normální. při smrkání se změní tlak v hlavě a cévách v hlavě a to může vést k pocitu závratě. Každý jsme jinak citlivý. Prudší smrkání tyhle potíže může vyvolat.