Dobrý den, už delší dobu mě trápí otok pravého stehna na vnitřní straně, byla jsem odeslána na kožní ambulanci, absolvovala jsem několik sérií lymfatických masáží, ale problém stále trvá, můžete mi prosím poradit, jak postupovat dál?
Dobrý den, konzultujte se svým praktickým lékařem. Otok může být způsoben ucpáním žil z dané oblasti, stejně jako "ucpáním" uzlin. Zkuste vyloučit záněty v oblasti stehna i pánve (gynekologické záležitosti, močové ústrojí).
Vylučte také větší namahání svalů na vnitřní straně stehna (nepřirozená déle trvající poloha)
S pozdravem MUDr. Květa Hlaváčová
S pozdravem MUDr. Květa Hlaváčová