Dobrý den, Už delší dobu mě trápí bolesti hlavy a nesnesitelná bolest (tlak) za očima. Mohlo by to

1 Počet odpovědí:
Už delší dobu mě trápí bolesti hlavy a nesnesitelná bolest (tlak) za očima. Mohlo by to být nejspíš z alergie na pyly. Vždy když se postavím nebo se jen zastavím a pak zase jdu zamotá se mi hlava. Trvá to už asi dva měsíce. Nikde jsem s tím u doktora nebyla. Před 14 dny to byl ale extrém. Ležela jsem u jezera vedle vysoké trávy (na kterou mám alergii), ale byla jsem úplně v pořádku a dovolila jsem si tam ležet, jelikož jsem měla v ten den prášek (aerius) . Když jsem se pak postavila zamotala se mi hlava a začala mi tak třeštit, až mě to dohnal k slzám. Po příjezdu domů jsem zvracela. Do nemocnice jsem nejela, s lékařem jsem o tom také nemluvila. Je mi teprve 13 let a nechci trpět takovými problémy. Poraďte mi prosím. Předem děkuji za zpětnou vazbu.
silné bolesti hlavy se hlavně neřeší přes internet, ale co nejdříve u svého pediatra, který event. zváží odeslání na neurologické vyšetření...potíže nemusí být z alergie

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.