Dobrý den, Už cca 4-5 měsíců mě trápí boule na zadku. Není to přímo u konečníku, spíš mezi půlkami.
Už cca 4-5 měsíců mě trápí boule na zadku. Není to přímo u konečníku, spíš mezi půlkami. Není bolestivá, je svědivá a občas krvácí. Bolelo mě jen párkrát si sednout, ale to jen v bližší době a ne pokaždé. Mění velikost podle toho, jak se jí co dotýká nebo jak ji co dráždí. Dokáže být tak malá, že je skoro placatá (v tom stavu je fialová) a když je podrážděná tak vyroste a je červená. Nikdy jsem neměla anální sex nebo nic takového. Co je to? Musím s tím nutně k doktorovi?
Děkuji za pomoc.
(14, Ž)
Nevím na jaký obor to zaslat, omlouvám se.
Děkuji za pomoc.
(14, Ž)
Nevím na jaký obor to zaslat, omlouvám se.
Dobrý den, se společností Známý lékař jsem ukončil smlouvu již dávno, jde o neseriózní firmu, která nereagovala ani na mého právníka.S vašimi potížemi musíte samozřejmě navštívit vašeho lékaře.S pozdravem Holec.
Mohlo by se jednat o tzv sinus pilonidalis - určitě jděte k chirurgovi