Dobrý den. Už asi 2 dny mě trápí taková boulička (něco jako když se vám objeví akné prostě bolestivá část kůže) u penisu, je bolestivá na dotek, je nepohyblivá, a místo kde se nachází je trochu červené. Objevila se přes noc, dny předtím nebyly žádné problémy na jejím momentálním místě či okolí. Rád bych tedy věděl zdali se jedná o něco vážného a měl bych zajet za lékařem a nebo je to něco co do pár dní zmizí.
Dobrý den, zřejmě se jedná o zanícenou žlázku, která má ucpaný vývod. Obvykle dojde k prasknutí a vyvržení hnisu nebo se boulička sama vstřebe. Pokud by se stav zhoršil nebo neměnil po více jak týdnu, zajděte za svým praktickým lékařem.
S pozdravem MUDr. Květa Hlaváčová
S pozdravem MUDr. Květa Hlaváčová