1 Počet odpovědí:
Dobrý den, už 2. měsíc mě bolí v oblasti horní lopatky, pokaždé když se narovnám a stlačím ramena směrem dolů, tak mi tam něco přeskočí a je to velmi bolestivé a nepříjemné, taky mi ta bolest střílí i do levého ramene a celé ruky, záda i krk jsou celá ztuhlá a nemohu se pořádně nadechnout.
Byl jsem na masážích, pokoušel jsem se to protahovat i posilovat, dal jsem tomu měsíc i klid ale nic nepomáha, dokonce jsem to i mazal, byl jsem na chirurgii, tam mě odbyli ať tomu dám klid že neví co to je.
Už jsem z toho vážně zoufalý, jsem mladý sportovec a potřeboval bych nějaké rady co s tím..
Děkuji
Dobrý den, vaše potíže pravděpodobně souvisejí se svalovou nerovnováhou v oblasti krční a hrudní páteře.Může se jednat o přetížení určitých svalových skupin a na straně druhé o nedostatečnost jejich protihráčů. Tento stav může způsobit svalovou, úponovou bolest, blokády krční, hrudní páteře a žeber. Při projekci bolesti do horní končetiny není možné vyloučit ani útlak nervových kořenů. Je, ale nezbytné vyšetření pohybového aparátu specialistou - např. RHB lékařem, ortopedem, nebo erudovaným fyzioterapeutem.
S pozdravem Bc. Markéta Zahajská

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.