Dobrý den, trápí mě zažloutlé plomby na zubech. V minulosti jsem měla špatnou dentální hygienu a
trápí mě zažloutlé plomby na zubech. V minulosti jsem měla špatnou dentální hygienu a mám i na předních zubech výplně, které postupem času změnily barvu. Nyní bych ráda zainvestovala a dala zuby do pořádku. Prosím jaké je nejvhodnější řešení? Musí se plomby komplet vyměnit, nebo by pomohla např. přímá kompozitní fazeta( výplň?) Je tu nějaký lékař v okolí Brna, na kterého se můžu obrátit?
Děkuji
Děkuji
Dobrý den.
Občas stačí jenom vyměnít staré plomby na nové , občas je nutný udělat fazéty/korunky, je to individuální. Můžu Vám nabídnout nášé služby v Praze,pokud Vám nevádí dojíždět.