Dobrý den , trápí mě opakující se otok pod pravým okem objeví se z ničeho nic na par hodin a druhy den jakoby se nic nedělo co to prosím muže byt a za jakým specialistou mám jít s tímto problémem který netusim kdy se objeví tudíž nevím jak ukázat odborníkovi.
Dekuji za odpověď .
Dekuji za odpověď .
Dobrý den, problém může být v oku a očním víčku. Oko si můžete jistě vyfotit v době otoku a foto ukázat v oční ambulanci. Přemýšlel jsme na alergii, ale ta by měla jistě projevy podobné ale na obou očích. Jsou i další potíže - červené oči, slzení, rozmazané vidění na pravém oku?
S pozdravem
S pozdravem