3 Počet odpovědí:
Dobrý den , téměř dva roky se léčím se šestkou dole, chodila sem na čištění kanálků, ale mám ten zub pod hnisem a moje zubní lékařka navrhla ať se obrátím na vás,navrhuje aby ste mi to vytrhli pod celkovou narkózou, u ní sme to zkoušeli ale psychicky jsem to nezvládla jak to bolelo, mám stoho panickou hrůzu.Bylo by možné to provést u vás pod celkovou narkózou?Děkuji moc
pod celkovou narkózou v naší ordinaci extrakce neprovádíme. Zkuste se obrátit na větší pracoviště, nebo fakultní nemocnice.

Dobrý den, na naší klinice bohužel celková narkóza není možná. Odkážu Vás na nemocnici Královské Vinohrady nebo Nemocnici na Karlově náměstí.
Bc. Kristýna Kohutová
Dentální hygienistka, hygienista, Zubař
Hořovice
Dobrý den, v žádné naší ordinaci na Berounsku celkovou narkózu neprovádíme, nejbližší je vojenská nemocnice. Domnívám se, že extrakce šestky je pro stomatochirurga zákrok na 5 minut a to vše bezbolestně pod anestetiky. Zvažte ještě postup.

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.