Dobrý den, stává se mi alespon 1x ve dni, že se mi najednou začne hrozne motat hlava, tresou se mi ruce a prsty, takze nic ani v ruce neudrzim, začne se mi zatmivat před ocima a přijde na me takovy nával horka, který neprestava a ani mi nejde pořádně dýchat.. většinou mi pomůže, když si rychle vezmu treba kostku cukru nebo bonbon.. o co se může jednat??
Dobrý den, zajděte k praktickému lékaři na vyšetření - změří tlak, pulz, vyšetří i hladinu krevního cukru, natočí ekg. Domluvíte se na odběru krve. Došetří tzv prekolapsový stav.
S pozdravem
S pozdravem