Dobrý den, rok zpátky jsem měla pozitivní nález na děložním čípku. Byla jsem přeléčena a další cytologie byla prý v pořádku. Nyní mě trápí krvácení mimo cyklus (beru antikoncepci Luisea) a krvácení po styku, které mám už od od doby nálezu. Mě to ale nepřijde v pořádku a jsem z toho velmi nervózní.
Ohledně cytologie, záleží , kdy byla naposledy , pokud krvácíte nepravidelně a po sexu a byla před delší dobou, tak bych zvážil kontrolu.
Nicméně nepravidelné krvácení je způsobené asi antikoncepcí a krvácení po sexu- možná zánětem čipku- jde přeléčit antibiotiky. Vhodná kontrola gynekologem. K. Inkov