1 Počet odpovědí:
Dobrý den, prosím Vás o radu. Včera večer kolem páté hodiny z ničeho nic bez jakýchkoliv předchozích příznaků mi vystoupila teplota na 39. Poté se přidala nesnesitelná bolest hlavy a následně i celého těla. Téměř jsem se nemohl bolestí ani pohnout.
Dnes mám lehce zvíšenou teplotu a zůstal bolest v okolí ledvin,kříže a trochu i hlavy.
Covid jsem prodělal koncem března.

Vzpomněl jsem si, v práci jsem mněl příhodu. Cca hodinu a půl jsem docela intenzivně pracoval a poté jsem se celý spotil během minutky jsem byl jak kdybych zmoknul a motala se mi hlava.
Dělám pouze noční směny.
Předem děkuji za odpověď Karel.
Dobrý den, pane Karle. Z vašeho popisu je to těžké říci. Léčíte se chronicky s něčím a berete dlouhodobě nějaké léky? Horečka a bolesti mohou ukazovat na infekci, která má ale také další projevy a nějaký vývoj. Pokud by se stav podobně opakoval, jistě stojí za došetření.
S pozdravem

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.