Dobrý den, prosím o zodpovězení dotazu. Jsem 37+4 tt a byla jsem na UZ plodu, kde mi byly naměřeny hodnoty - BPD 33+1, HC 33+5, AC 37+5, FL 32+4 EFW 2710 ( odpovídá 35+4). Zaráží mě opožděné hodnoty FL a BPD, můj ošetřující lékař mi vysvětlil , že miminko nejspíš bude menší ( po mě), já sama měřím 156 cm - obvod hlavy 52 cm. Přesto jsem se chtěla zeptat, mohly by hodnoty souviset s VV? Screeneng a Tripple testy negativní, velký UZ také v pořádku. Děkuji vám, s pozdravem
Souvisí to nejspíš s vaší menší postavou, 2710 gr je skoro víc než bych čekal u vás v tomto týdnu. Jen bych doporučil ještě jedno UZ přeměření tak za 1-2 týdny. Konstantin Inkov