1 Počet odpovědí:
Dobrý den, prosím o Vaši pomoc nebo alespoň názor odborníka. Natekla mi leva noha u kotniku a do druheho dne jsem se na ni uz nemohl postavit. Neprodelal jsem zadny uraz a ani si nemyslím ze bych ji pretezoval. Rentgen nic neodhalil a ted cekam na vysledky odberu krve zda nemam v krvi nejaky zanet. Problém je ze to same jsem mel vloni v podstatě tu samou dobu akorat ze jsem to prolezel sam doma a doktory jsem nezatezoval. Takže nikdo neví co s tou nohou mám. Ja nevim co s tim mam delat, zda ledovat, nebo ne, stahovat nebo ne. Noha je jeden den uz téměř bezbolestna a druhý den mam pocit ze mi upadne. Nevim jestli to je chronicka cevni nedostatecnost, nebo treba zavodnění či prostě z únavy. Snažím se pít alespoň 3 litry denně,stravovat se přiměřeně zdravě a co mi tělo dovolí tak cvičit. Samozřejmě s nohou která nejde použít se jedna jen o lejke cvičení doma s vlastni vahou. Budu rád ua každý nazor. Dekuji
Dobrý den, problémy které popisujete by mohly být zánětlivého původu, např. i od dny, zvýšené hladiny kyseliny močové. Pokud by se potvrdilo - je nutné držet dietu, dále delší dobu se berou léky na snížení kys. močové v krvi.
Bohužel nepíšete o event dalších zdravotních potížích, které třeba dlouhodobě řešíte a mohou s tímto problémem souviset.
S pozdravem

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.