Dobrý den, prosím o radu, mám problém s tím, že nemám vůbec chuť na sex. Nechci a ani se nemůžu
prosím o radu, mám problém s tím, že nemám vůbec chuť na sex. Nechci a ani se nemůžu přemoct. Mám dlouhodobý vážný vztah a s partnerem, spolu nespíme už 4 roky a cítím, že takhle to dál prostě nejde. Prosím poraďte, kam s tímto problémem zajít? K psychologovi? K sexuologovi? Opravdu si nevím rady.
Děkuji za odpověď.
S pozdravem
XXX
Děkuji za odpověď.
S pozdravem
XXX
Určitě sexuolog na prvním místě, psycholog až jako druhý v pořadí v případě neuspěchu terapie.K. Inkov