1 Počet odpovědí:
Dobry den, prosim o radu jak postupovat. Koncem zari jsem byl na extrakci zubu moudrosti v CA, s hospitalizaci. Jeden ze zubu byl ulozen velmi hluboko. Po operaci jsem mel znecitlivelou pravou cast spodniho rtu, toto uz se mi vyrazne zlepsilo, beru B-komplex, dva tydny a pak dva tydny vynecham. V poslednich tydnech me u toho rtu zacaly bolet, nebo spise byt citlive zuby/dasne, kolem zubu 4,5 vpravo dole. Mozna to ale vubec nesouvisi s tou extrakci zubu a znecitlivelym rtem. Predem dekuju za nazor, popr. navrh jak postupovat. Na zacatek ledna jsem se objednal poprve na dentalni hygienu. Pekny den. S pozdravem
Dobry den, nejlepsi postup bude navstivit zubniho lekare pro kontrolu. Citlivost muze byt nasledkem presuseni zubu pri narkoze, nebo problem neni vubec spojeny se zakrokem. Taky muzete zkusit remineralizacni prostredky na zuby.

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.